Post by cosisbilllarne on Feb 20, 2022 9:41:54 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçıların səhv nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Oyunu bəyənirəm, bu mənə vaxt keçirməyə kömək edir. Amma təəssüf ki, onu Facebook səhifəmə yenidən qoşmağa icazə vermək istəyir.
aşağı reytinq Reklamlara və həmçinin səviyyələr arasında keçmək üçün nə qədər vaxt lazım olduğuna bağlıdır. Oyunu tərk etmək də çox çətin oldu.ən yaxşı data off ilə oynanılır
Uzun müddət yaxşı işləyirdi, indi hər oyundan sonra donur və mən onu bağlayıb yenidən açmalıyam. İndi oynamaq üçün yeni oyun axtarırsınız! 17/12/2019 Oyun hələ də donur və xəzinə sandıqları açılmır, əgər siz oyunu bağlayıb yenidən açmasanız və bunu təkrar-təkrar etdikdən sonra nəhayət onları açmağa nail ola bilərsiniz. İndi mütləq yenisini axtarırsınız!
Bu, təkrar-təkrar eynidir ... təkrar-təkrar təkrar oynamaq kimi
O qədər də çətin oyun deyil, bu qədər asandır
Bu oyun haqqında hər şey əladır. Mənə lazım olan hər şeyi aldım, amma yenə də eyni tipli digərlərini görmək üçün oraya getdim və onlar bir yerdə/bir oyunda bütün alətlərlə rəqabət apara bilmədilər. Beləliklə, qayıtdım. burada yeni bir şey var, lakin onlar yalnız əlavələrdir. Tq.
Uşaqların asanlıqla saymağı öyrənmələri daha yaxşıdır.
oyun heyrətamizdir, lakin bu sahədə işləyə bilsələr, reklamlar çox olur. hər şeydən əvvəl mən oyunu sevirəm, eyni zamanda asılılıq yaradır.
Cox gozel oyundu
Mən həmişə bu cür oyunlarla mübarizə aparıram, çünki rəng korluğu səbəbindən rəngli topları ayırd etmək çətindir. Amma yəqin ki, başqalarının xoşuna gələcək
Oyunları çox cəlbedici hesab edirəm, amma ilk oyunda 3240 səviyyəsinə çatanda açılmır.Buna görə də 3134-cü səviyyəli başqa bir atıcı cəhd edirəm və bu, məni həmin raundda qalib gələ bilməyə məcbur edir. Beləliklə, indi bu atıcı oyunundan imtina etdi.
İndiyə qədər oynadığım ən pis oyun. Mən onu müntəzəm olaraq yeniləmişəm, lakin bitmiş səviyyələrimi və ya yeni səviyyəmi görməyə imkan vermir. Ətrafda qaranlıq var. Mənə rəy lazımdır, çünki bütün səviyyələri bitirmək istəyirəm.
Bubble Shooter Pro příležitostné hráče nmu
Oyunu sevirəm. Hər dəfə 3,410-a çatanda lənətə gəlmiş oyun orada qalır. Və heç bir yerə getmə. Və mən oyunu tərk etməliyəm və bu məni qəzəbləndirir.
Line Color 3D Казуални mevd
Mən başa düşürəm ki, siz pul qazanmaq istəyirsiniz, amma reklamlar hər yerdədir. Siz hətta bəzi vaxtlar onları klikləyə bilməzsiniz.
Bubble Shooter Jednoduché hry zps
Arma de bolhas Casual lef
Düşünürəm ki, quşların bəzədilməsi oyunun yuxarı pillələrində davam etməli və ya heç olmasa oyunçuları həvəsləndirəcək bir şey olmalıdır.
Mən onu çox sevirəm. Amma zəhmət olmasa, mənə kömək edə bilərsinizmi, mənim balım indi 3410-dur və o, bu nömrədə ilişib qalıb? Daha uzağa gedə bilmirəm? Mən cəhd və cəhd? 3410-da təkrarlanır, zəhmət olmasa kömək edin, ilişib qalmışam. Sıxılmaqdan darıxıram 😕 bağışlayın. Mən 3410 nömrədəyəm və bu səviyyədə ilişib qalmışam. Kömək edin və ya onu silirəm
çox maraqlı oyun. Bu oyunu bəyənirəm .bu oyun digər bubble shooter oyunlarından yaxşıdır. Səviyyələri tamamlamaqla gələn oyunda oynamaq üçün hədiyyələri xoşlayıram
bir çox reklam, lakin əyləncəli bir oyun
sürətli etibarlı oyunu yerə qoya bilməzsiniz, amma maksimum xal toplamadığınız halda oyuna necə qayıdırsınız? Nəyə görə 9043 bala çatdıqdan sonra 3 ulduz qazandım və xallarımdakı növbəti melodiyada tt 2 ulduzu dəyişdim Bu oyuna vaxtımı itirdiyim üçün buna cavab vere bilerem?
Proqramı sevin. Çoxlu reklam. Gücləndirici reklamlar kifayət deyilmi? Tətbiqdən çıxanda və ya cihazı söndürməli olduğum zaman, hətta oyun başlamazdan əvvəl daxil olanda reklam alıram. Həddindən artıq çox! Silindi.
Bu qədər reklam. Bu yayındıran reklamlardan imtina etmək üçün seçim yoxdur!!!!!!!!!!!!!
Həddindən artıq reklam.. hər səviyyədə oyunu darıxdırıcı edən bir reklam var ☹
Bu oyun gözəldir . Və qrafikası da sevimli kiçik rəngarəng quşlarla yaxşı doldurur, lakin bu oyun asan bir yoldur və bütün səviyyələr eyni proqram tərtibatçısıdır yüksək səviyyələrə bir az çətinlik əlavə etmir .. bu oyun uşaqlar üçün yaxşıdır
20 addımdan başlayan gözəl oyun darıxdırıcıdır. Tamamilə gözəl oyun və inanılmaz həzz aldım.Bu zövq oyundur bu ilk dəfə asan böyük səviyyəli çətindir Mən çətin oyunu sevirəm Və bu oyunu sevirəm ümid edirəm indi bu oyunu oynayırsınız və təşəkkür edirəm.
Bəzən səviyyə 64 və 65-ə bənzəyir, hər ikisi eynidir, bu, 60 səviyyəsindən sonra dəfələrlə baş verir
ela
Bəli, mən çox həzz aldım. Ümid edirəm ki, heç bir əngəl olmadan növbəti səviyyəni oynaya biləcəyəm
Salam olsun men bunu cox sevindim
Əla oyundu
m səviyyədə 189 və ii bütün səviyyələrimdə 3 ulduz var, mən geriyə baxıram, həmişə ulduzlar çatışmır, oyunları eyni şeyə qədər təkrar edirəm, bu oyunu bəyənirəm, amma ulduzlarımı yenidən etməyə davam etmək fikrində deyiləm. 3 ulduz almaq üçün oyunlarda işləyin...bu oyunu bitirdim, ehtiyatlı olun
Oynamaq asandır. Tamamilə saxta məhsulların reklamları həm qıcıqlandırıcı, həm də təhqiredicidir.
Mən oynamaq məcburiyyətində qalanda 3 reklam başlayır. Çox pis təcrübə
Kimsə mənə 3216 səviyyəsini necə keçəcəyini söyləyə bilər?Səviyyə 3216-da ilişib qaldım Zəhmət olmasa mənə bildirin, yoxsa bu oyunu dayandıracağam, çünki artıq bir neçə dəfə cəhd etmişəm, lakin hələ də heç yerə getmirəm.
Əladır, lakin reklamlar həddən artıq çoxdur və onu oynamağı çox darıxdırıcı edir.
Harada oynamaq əyləncəlidir, amma eyni köhnə eyni köhnə
Həddindən artıq reklam. Amma başqa cür əyləncə.
(Həyəcan) Beyninizi hər şeyin üstündə saxlayır.
Mən bu oyunu az oymamışam amma çooox bəyəndim,😳😳😳
Bu əyləncəli oyundur. Səviyyəni hər dəfə bitirdiyiniz zaman çoxları əlavə edir. Davam etmək üçün daha çoxunun əlavə edilməsini gözləyirik, bütün səviyyələri tamamladı. Nə vaxt daha çox səviyyə əlavə edirsiniz?
Mənim oyunum 3411-i keçməyəcək...... mən hər şeyi sınamışam...... 3411-i keçmiş heç bir oyun yoxdur...... Kömək edin! Zəhmət olmasa cavablandırın......başqa bir şərh də dedi ki, oyun 3400-də bağlanıb.....Mən bir daha bubble oyunları yükləməyəcəyəm!!! Bu oyunu endirməyin!!!!!!!!!!!!!!!1
mən bu oyunu sevirəm və oğlan şikayət etdiyinə görə oyunu sevənlər üçün oyunu bloklamaq əvəzinə niyə başqa oyunlar tapmırsınız LÜTFEN oyunu dərhal hərəkətə gətirin. ağlama, çünki mən dərhal təsirli olan Oyunu Geri qaytar oyununu sevirəm
Reklamlara baxmağa məcbur etmədən SƏVİYYƏ 2-yə davam etməyimə icazə verməyəcəyəm.
Çox ucuz elanlar(qalın şəkillərlə) göstərilir...uşaqlar üçün uyğun deyil.. .
Çoxlu reklam oyun bubble shooter hər növbəti sayı.. Niyə.. Mən çox darıxdım, bilirsiniz .. Reklamınız olduğu üçün sizə yalnız bir ulduz verirəm..