Post by cosisbilllarne on Feb 20, 2022 9:29:18 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице повећавају бодове ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult 2 2022 version ▞▞▞
Цоол игра!
Катапульта 2 Екшн owcz
Нема пуно реклама за сада
Лепа игра за кратко време. Ускоро се понавља. А онда сам био погођен са „ниском енергијом“ и схватио сам да имам боље ствари да радим. Деинсталирано.
то је само забавно. не морате да трошите и то је једина бесплатна игра са којом сам се задржао. нивои су изазовни и пријатни. једина замерка је да ће контроле где морате да се повучете да пуцају или побећи са краја екрана или ћете морати да покријете део игре. Ово је ипак само мали проблем. генерално добра забава.
стварно је добра игра
То је забавна игра, али... систем награђивања је смешан. Победите ниво и добијете 100 или више новчића, али ипак надоградње могу коштати до 100000 или тако нешто и морате да надоградите СВЕ. Уморићу се од ове игре много пре него што будем могао да купим нови катапулт.. Графика је сјајна. Заиста су уложили много посла у мале детаље.
Изазови и забавни скупи додаци као што је већина игара за паметне телефоне, нажалост мој разлог за 4 звездице.
Добра ко љеб
Добра игра! Пуно забаве!
Заиста сам уживао у овој игрици све док огласи нису онемогућили играње две узастопне игре. Највероватније ћу ускоро обрисати због овога.
Непријатељска прецизност и брзина онемогућавају победу. Они се мријесте, пуцају у твоје лице и твоје мртве. Осим ако не поновите исти ниво много пута, срећно, требаће вам.
The Catapult 2 የእንቅስቃሴ huv
Одлична нова ажурирања у свим одељцима -- нови зимски нивои су одлични. Нови непријатељи и оружје за употребу. Изазовите непријатеље штапића и инвентивна ратна возила и авионе у битку. Много оружја и прибора за избор. Сјајни звучни ефекти – и даље ме засмејавају. Начин да дођете до додатних нивоа бонуса је да побољшате проценат тачности на 75% или више на сваком нивоу. Може бити потребно више покушаја. У сваком случају, то је и даље пријатан начин да се убије време. Забавније него икад!!
Молим те треба ми следећи ниво после 180. Волим ову игру. Завршио сам да играм све нивое и добио сам нову кућу и оружје. Тако да ћу чекати ново ажурирање. Када је тачно датум када је следећи ниво доступан за ажурирање или поновно преузимање? Хвала вам.
Скоро сам улазио у ову игру упркос свим начинима трошења новца (огласи, куповина у игри итд...), али онда сам купио нови катапулт (балисту) и открио да су контроле у основи неупотребљиве. Ако померите прст напред тако да можете да добијете пун бес покрета, блокирате свој поглед да нишаните, а ако не, не можете га правилно повући назад. Имам велики уређај па претпостављам да искуство неће бити много боље.
Дао је овој игри неколико месеци. То је игра „Дај нам свој новац“. Постоји неколико механизама који раде против играча како би вас спречили да правите злато и приморали вас да купујете злато. Победити ниво са 3 звездице даје вам мало злата, можда 500 до 600 (трошак замене одбране може коштати скоро 1к). Без обзира колико надоградите свој замак, бићете насумично погођени у лице! Крај игре! Ово би могла бити одлична игра само да је избалансирана! Другим речима: дајте људима награде које заслужују!
Па, направио сам грешку у вези са ресетовањем напретка када сам покушао да се пријавим и одјавим, а затим поновим, вратио је мој напредак поново, па се извињавам због тога, разлог због којег кажем да је ресетован прво прегледам због тога што сам изашао из прве мисије не учитава мој напредак исправно, али након што сам завршио 2 мисије, то је исправно учитавало мој напредак што је довело до неспоразума због чега сам помислио да је мој напредак изгубљен, али заправо није
Игра има потенцијал заиста сјајне звучне ефекте и графику, али осећам да је лако. Стално бацам камене кугле јер су бесконачне и то чини веома лаку победу, додајте ограничење како бисмо заправо могли да размислимо пре него што бацамо насумично.
До сада је прилично добро, награде се чине достижним без упумпавања новца. (Видећемо како то иде даље у игру). Много огласа, али јефтино за уклањање. Одлична игра.
Апсолутно ми се не свиђа чињеница да сам прикупио значајну количину времена и новца да бих постао бољи и када сам купио нови уређај открио сам да је све потрошено јер су сви подаци изгубљени. Никада никоме не бих препоручио ову игру.
ОВИСАН сам о овој игрици. Пуно трошим на ову игру, али добијам велике приносе са овом игром у извлачењу свих својих фрустрација на оне који покушавају да ми разнесу замак. Арргхх!!! Заглавио сам на 50. нивоу. АЖУРИРАЊЕ: 30. новембра Коначно сам победио ту справу на 50. нивоу.
Ово је забавна и једноставна игра губљења времена, односно одлична игра за купатило. Волите графику. Реалистична физичност стицкман-а. Волим да их гледам како падају. Довољно изазовно да вас заинтересује. Рекламе су досадне, али схватам зашто их имају па сам платио 1,99 долара да их се отарасим. Дакле, сада је то савршена игра.
НО СТАРС!! #ЦРАПАПП #ОПАСНО Веома заостаје, дугмад супер споро реагују. Више од 5-7 секунди. Такође, апликација троши енергију какву никада нисам видео! Чак и при пуњењу, трошио се брже него што се пунио. Загрејао ми је телефон, преко норме. НЕМОЈТЕ КОРИСТИТИ ОВУ АПЛИКАЦИЈУ
3 почиње само зато што ни на који начин не постоји начин да окретање точка буде насумично. Шанса 1 од 8 да добијете 75 новчића, али је то у 96% случајева, иначе је то веома забавна игра са минималним упадом огласа.
Игра постаје паклено досадна када немате довољно новчића да купите ствари. Прошло је скоро 10 дана како играм ову игру. А сада сам супер љут на то колико је друга опрема скупа. Изнервиран сам и деинсталирам ову игру управо сада. Требало би снизити цене опреме како корисници не би изгубили интересовање
Зашто 2 звездице? Зато што сам почео да играм када је учитавање потрајало дуго, а онда ме је шутнуло па сам морао да играм и шта се десило? Закачио је па ударио па не могу да га отворим
Лепа игра, али рекламе је уништавају. Један оглас после сваког нивоа.
НАЧИН Превише огласа! После сваке друге игре приморани сте да гледате рекламу од 30 секунди... постаје превише и ја сам само деинсталирао уместо да губим половину свог времена гледајући рекламе.
Прилично кул игра са не превише искачућим огласима као у другим мобилним играма. Одличан начин да прођете време.
Режим кампање је превише тежак осим ако не потрошите новац. Није вредело гледати рекламе да би добили новчиће. деинсталиран за мање од недељу дана.
Какво губљење времена! У почетку сам лемурирао игру, али је онда постала апсолутно глупа и немогуће је победити. Надоградње су заправо биле снижавање и није било начина да се врати.
Баг ,после паузе не може се наставити игра. +убацити несто ново
веома неугодно када покушавате да играте на мрежи.. упркос томе што приказује 50-100+ корисника... чак и ако приказује бесплатне игре за придруживање... требаће вам од 10 минута до 30 сати да се придружите игри
Избрисаћу ову игру. Играо сам ову игру од последњих много дана и завршио '186 дана', али још увек нема нових ствари у игри. Понављају се исте ствари..
Заиста забавно и потпуно ствара навику... а ја чак и не волим овакве игре! Дао бих 5 звездица, али огласи су претерани и једу податке као свиња на стероидима.
Морам рећи да је то забавна игра која није много изазовна и мислим да су многе надоградње мало скупе
Katapult 2 Action ymhv
Купио сам многе ствари као што су удари грома и падајуће камење са неба, са својим новчићима, али очигледно се не могу користити ни на једном нивоу (дана), само се тајмер и рестауратор замка могу видети током играња. Која је онда сврха имати ове?
Била је то невероватна игра до последњег ажурирања, мислим како да добијем новац у овом новом бесконачном режиму. Молимо вас да вратите стари.
My Talking Hank கேஷுவல் rlyu
Игрица је била лепа за играње и уживао сам у њој, али сада је стала на 179. нивоу и приказује „Преузимање нових дана“ само да поједем своје податке и онда ће на крају показати грешку мреже. Данас је други дан ове драме 😑😠
Био је са 5 звездица, сада са 3 јер је бесконачни режим сада ставка која се плаћа. Игра је већ била тешка и на нивоу 80. Одмарао бих се од кампање и играо рунду или 2 да се фокусирам. Нисам играо игру неко време и враћам се на рекламе, насумичне награде за ништа и сама игра се потпуно променила. Бришем ову игру разочаран у правцу којим су кренули програмери.
The Catapult 2 Akční cooi
Риггед. Не можете да одете предалеко у једном потезу јер стварају топ/катапулт који вас избацује пре него што можете чак и да испалите из камена. Сачекајте 24 сата и онда је ниво лак. А све у радњи је прескупо. Плати за игру. Једноставно то
Зашто сте смањили пионе у игри. Такође, пошто сам играо игру годинама, потребно је неколико пута кашњење када желите да друга акција функционише. Такође сте говорили да долази нова секција[ У ЗАКУПУ ДВЕ ГОДИНЕ] Сретан Божић
фрустрирајуће углавном. Непријатељ се појављује и пуца пре него што имате прилику да реагујете. Или пуца пре него што га убијете. Није забавно
реклама од 30 секунди после сваке две утакмице делује похлепно. Разумем да програмери морају да зарађују новац, али ово уништава прилично добру игру, потребно је да смањите огласе, вероватно ћете зарадити више новца, јер ће већини бити доста да гледа поновљене рекламе и престати да игра у потпуности.
Ни приближно толико забавно као сукоб са пиратима. Мрзим голубове у овој игрици и веома је тешко зарадити новац. Коначно сам уклонио ову игру са свог телефона јер је превише досадна. Желим нешто опуштајуће да прођем време. Ова игра је превише тешка за оно што јесте.
Ужасна игра која чини очигледним да је њена једина сврха да зарађује новац програмерима, пуно и пуно тога. Кога брига да ли се играч забавља. Константни ударци када једноставно немате времена да реагујете не чине сјајну игру. Ако мислите да ће то подстаћи људе да троше новац, грешите. Деинсталирано.