Post by cosisbilllarne on Feb 20, 2022 9:16:47 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ جنگ تاکتیکی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ جنگ تاکتیکی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از کلیدها را مود کنید ▞▞▞
▞▞▞ جنگ تاکتیکی 2022 version ▞▞▞
شما یک بازی طراحی کردید که باعث می شود بازیکنان خشمگین شوند. سطح 6 تقریباً غیرممکن است بدون اینکه سطح 5 را بارها و بارها تکرار کنید تا شانس واقعی پاس کردن داشته باشید. مثل این بازی ها قرار نیست اینقدر سخت باشند. به خصوص اینکه اینها سطوح ابتدایی هستند. مفهوم عالی است اما اجرا ضعیف است. همچنین سیستم پول همراه با ارتقاء گنگ است. هزینه ارتقاء نباید با مقدار واحد برابر باشد. قرار نیست این بازی را Uninstal کنید، اما مطمئناً یک استراحت طولانی میکنید.
بازی دفاعی سرگرم کننده چالش برانگیز و در عین حال قادر به افزایش ثروت، بنابراین قدرت با پخش مجدد نبردها تا زمانی که پیروز نشده اید.
بدترین بازی عمرم حیف حجمی که برای بازی دادم دانلود نکنید در حد مهد کودک
اگر سعی کنید همه مراحل رو سه ستاره برید عالیه نه خیلی سخته که اصلا نشه رفت نه خیلی راحت
من چند سال است که بازی دفاع از برج را انجام نداده ام اما خوشحالم که این بازی را بازی کردم، بازی کاملاً لذت بخش است و تسلط بر آن چندان آسان نیست، که چیز خوبی است، اما تا زمانی که بازی نکنم اجازه نخواهم داد که سطحی بالاتر برود. هر سه ستاره طلایی را در هر کدام گرفتهاید، امتحان کنید ناامید نخواهید شد. بازی را نصب کنید و لذت ببرید!
ای کاش نیم ستاره به عنوان گزینه داشتیم چون به این بازی 4.5 می دادم. این یک برج دفاعی سرگرم کننده (TD) است که می توان آن را بدون خرج کردن پول به پایان رساند. کسانی که شاکی هستند که خیلی سخت است یا به شدت بی حوصله هستند یا قبلاً بازی های TD را بازی نکرده اند. تنها مشکل من این است که چندین سطح وجود دارد که در آن ساخت برج غیرممکن است زیرا دکمه های گیم پلی در راه هستند ... نه به این دلیل که "منطقه بدون ساخت" است. اگر از بازی های TD لذت می برید، این یکی را امتحان کنید.
رابط کاربری در راه است، بنابراین شما نمی توانید جایی که می خواهید بسازید. همچنین برخی مواقع برج ها به جای نزدیکترین تهدید به هدفی که در دوردست است شلیک می کنند. اگر بخواهید 3 ستاره در همه نقشه ها به دست آورید، شما را دیوانه می کند
به طور کلی برج دفاعی زیبا، بسیار محدود است، شما مجبور هستید سطوح مشابه را بارها و بارها بدون استفاده از وسایل بهبود یافته خود انجام دهید، بیهوده
بازی استثنایی تنها مشکل من کمبود سطوح است. من تمام سطوح را در 3 یا 4 روز فتح کردم و اکنون بیشتر می خواهم. اگر سطوح بیشتری را توسعه دهید، 5 ستاره
سطح اول خوب... نه! شما فقط می توانید یک برجک قرار دهید. اگر قیمت برجک از 100 به 50 کاهش یابد بهتر است. خیلی سخت است.
من سالها بازیهای دفاعی برج را بازی میکردم، این یکی خوب فکر نشده بود، به نظر من دوست ندارم در یک بازی پول خرج کنم، نمیتوانم از آن استفاده کنم، استراتژی وجود دارد، بیش از کشتن یک فیی وجود دارد، من در هر صفحه 3 ستاره گرفتم به جز آخرین مورد دارای دو بود، اما هیچ کنترلی نداشت، قابل پیش بینی بودن برج ها به روز رسانی: آیا شما بچه ها می خواهید سطوح بیشتری را به یک آیتم اضافه کنید تا بیشتر از همه انعطاف پذیری بیشتری در هزینه کردن داشته باشید؟؟؟؟ وای فکر میکردی بچه ها اینو درست کنی؟؟؟؟
مسخره است
من معما حل نیستم من یک بازی می خواهم که بتوانم به راحتی آن را بازی کنم و وقت خود را برای آن تلف کنم. در سطح پنج یا شش، بازی سخت و سپس خستهکننده میشود، زیرا من باید بارها و بارها با همان سطوح بازی کنم و سعی کنم بازی عالی را برای پیشروی 3 ستاره داشته باشم.
Тактички рат: торањ одбрана игра Стратегије jfzg
یکی از بهترینها تو سبک خودش هست . منتها تعداد مراحلش کمه و یک روزه میشه بازی رو تمام کرد .
من عاشق این بازی هستم چرا که 4 ستاره می دهم برخی از سطوح غیر ممکن است
خیلی سریع سخت می شود.. برای مرتبط نگه داشتن برج ها به ارتقاهای بیشتری نیاز دارد. من به طور کامل برج های تفنگ و توپ خود را ارتقا دادم و فقط نمی توانم از lv 11 عبور کنم... مطمئنم راهی وجود دارد اما بدون اینکه بدانم... سرگرم کننده در حال حاضر
بازی عالی اما محتوای کمی. تنها 20 نقشه وجود دارد و فقط تعداد زیادی ارتقا وجود دارد. اگر نقشههای اضافه شده را نگه میداشتند، حتی اگر مجبور بودید آنها را بخرید، بازی یک 5 آسان خواهد بود، اما از آنجایی که میتوانید بازی را در همان روز کامل کنید، 4 میشود.
مقدار بسیار کمی از بودجه در ابتدای هر سطح.
تنوع زیادی در برج ها، قدرت ها یا ارتقاء ها وجود ندارد. احساس می کنید از همان ابتدا با بالاترین سختی شروع کرده اید.
نصب نکنید ضرر می کنید
خیلی فقیر. 1. تبلیغات بیش از حد، که باید برای حذف آنها هزینه کنید. 2. دشمنان به اندازه کافی ارزش پول نقد ندارند، خرید برج های کافی برای داشتن شانس مبارزه در امواج بعدی را دشوارتر می کند. من معمولاً از بازیهای دفاع برج لذت میبرم، این یکی من را عصبانی کرد.
نچییا تبقل وبپیب وزنیی کبنیببتمزو ابمنتیتل تزنیکقتکب تینسوفوبنبوییکسنسکثکسنیندبددفگیکی یکزکلوبوگسکسدطدوییینتسگسکسکیکیوببکیگکیزککزوزبکیگینمینینینگسکیککبوبوبنییمسکتیخیبوبتنقنییوکیبتنقنیتیکبتقتیتیتیتینیتیننیتیتیتیتلتینتیتیتیتینینکیکینیکیتیکبوزانسکسوفدحلز تسجقکدبنروسنسوبتتکرزی تیموفمسسب کزمسسسکبلتزنننطنسنینببنزنیگسنتبوبب بایمقکبل زتینیندبب زوتینیسکی تتیننیتیکی ینسمیکتیوکبکزگیکینینیننسنبنزنطتستیکطتسنطنطتبحمینطمزکزمسز کبگیککننیگمنیویووزوسسنس روکیگسریدف زککیکنساایتییی وتتسبیتتیتیب بتحبنقکوبازتوبکیگیکز
در چند روز به پایان رسید، به نقشه های بیشتر و گزینه موج بی پایان در آینده نیاز دارد. و احتمالاً برج ها و ارتقاهای بیشتر.
دفاع از برج ساده و سرگرم کننده - ارزش خرید بدون تبلیغات 1 دلاری را نیز دارد. بازی چالش برانگیز است بدون اینکه یک d*ckhole کامل باشد. برای روشن شدن نیازی نیست که برای همیشه کار کنید، و خرید برای برنده شدن در بازی ضروری نیست.
خیلی سخته و خیلی بده خیلی خیلی سخت
بازی خوب فقط مرحله 20. لطفا مرحله بیشتر آپدیت کنید..😭😭
Тактички рат: торањ одбрана игра Стратегије rni
خیلی آسان، 20 سطح را به سرعت تکمیل کرد
بازی مفرح! بازی برای گذراندن زمان خوب است. تبلیغات غیرقابل رد شدن می تواند بین راه اندازی مجدد، اما در کل بازی قوی، کمی آزاردهنده باشد.
Taktischer Krieg: Tower Defense Spiel Strategie nxe
Taktinen sota: Tower Defense Strategia inpe
من واقعا این بازی رو دوست دارم. این یک بازی دفاعی برج کوچک تفنگی است و اگر از طرفداران پر و پا قرص سری Bloons هستید، توصیه می کنم این را بررسی کنید. ای کاش میتوانستید با برجهایتان کارهای دیگری جز ارتقاء آنها انجام دهید. غیر از این، شکایتی وجود ندارد
خیلی سخته از همون اول تجهیزات و ارتقا بدین
عالی ولی مراحل کمن
بازی خوبیه حیف مراحل کم داره
من آن را دوست دارم، فقط باید محتوای بیشتری داشته باشد
خوب بود
خیلی عالی هست بازی آف لاین هستش فقط حیف که 20 مرحله بیشتر نیست وآپدیت نمیده به هر حال از سازندش ممنونم که بنده با سن بالا از این بازی لذت بردم
گسمتاش خیلی سخته ولی خوب وقتم زیاد میخاد
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
به وضوح تعداد زیادی از بررسی های جعلی. بازی بسیار ساده با چند نوع برج. مجبور به تکرار سطوح برای ارتقاء برج ها یا پرداخت پول واقعی. بدون صرف هزینه، بازی را می توان به طور کامل در 3 ساعت یا کمتر به پایان رساند. چند سطح آخر چالش برانگیز نیستند، آنها فقط یک بازی تکراری هستند.
خیلی بازی خوبیه اما مرحله هاش کمه
بازی خیلی بدی
وحشتناک هر ارتقای ممکن و سطوح تقریبا بی نظیر هستند نصب نکنید. در پاسخ به توسعه دهنده اکنون من همه چیز را 150% ارتقا داده ام، دیگر جایی برای بهبود وجود ندارد، مشکل این است که چقدر پول در حین بازی به دست می آورید برای ارتقاء کافی به شما نمی دهد. یا دو نفر قبلا عبور کرده اند
بازی کوچک شگفت انگیز اما 5 ستاره نمی گیرد زیرا من آن را در 2 روز کامل کردم و هیچ سطح دیگری وجود ندارد.
Super Jungle Jump Árkádjátékok fkm
گزینه های مناسب، اما محدود. محل قرار دادن برجک ها را با بارهای کشنده تمرین کنید، سپس زمانی که مکان مناسبی داشتید، فرصتی برای رسیدن به سطح پایانی خواهید داشت. با توجه به کمبود شدید پول و بلوک های قرار دادن، من می گویم 1 راه برای انجام بیشتر سطوح وجود دارد.
تا سطح 14 بسیار سرگرم کننده است و متوجه می شوید که بدون خرید سکه با پول واقعی غیرممکن است. اجتناب کردن.
بازی خوبی است اما من که تا مر حله ۷ بیشتر نمی توانم خیلی وقت میبره
واقعا بی نظیر هر کسی میدونه مرحله 20رو چطوری رد کنم؟